Dansk par adopterede fransk hund: Hundens tidligere navn får dem til at bryde sammen af grin

02/12/2023

Jesper Bengtson

Foto: Reddit
Nu griner hele internettet af hundens tidligere navn

Mest læste i dag

Et dansk par, der bor i Frankrig, gjorde sig en sjov opdagelse, da dyrlægens gentagne gange grinte af deres nye hund tidligere navn.

For omtrent et års tid siden tog parret en ældre hund til sig, hvilket betød, at de nu havde tre hunde fra forskellige internater. De gav ham navnet Herbie.

Da deres dyrlæge gentagne gange grinte af hundens tidligere navn, blev de nysgerrige på hvorfor.

Det skriver The Mirror.

Hunden havde tidligere heddet “La vie de voyou”, og da parret slog det op på internettet, var det som om alle brikkerne faldt på plads, og de kunne ikke holde latteren tilbage.

“Vi adopterede denne fyr og kaldte ham Herbie. Vi vidste ikke, hvorfor dyrlægen grinte af hans franske navn, så vi besluttede at oversætte det til sidst”, skrev en fra det danske par på Reddit.

Den 12-årige hunds tidligere officielle navn betyder ‘Thug Life’, som er en form for synonym for ‘Gangsterlivet’.

“Han kom med en masse dokumenter og har været igennem flere hjem og navne gennem årene. Vi havde bare aldrig rigtig lagt mærke til det før i dag.”

Parret er ikke klar over, om det er internatet eller en tidligere privat ejer af hunden, der har givet ham navnet, men de finder det ganske morsomt.

Bemærkelsesværdigt nok er Herbie en ‘lille, mild og gammel fyr’ og ‘den mindst skræmmende hund nogensinde’, hvorfor hans tidligere navn måske ikke er et perfekt match.

Opslaget har fået mange reaktioner, og folk hele verden over griner af den spektakulære situation. Blandt andet skrev en bruger følgende:

“Han valgte ikke bøllelivet, bøllelivet valgte ham.”

Du kan se hunden samt dens tidligere officielle navn herunder.

Foto: Reddit

Anbefalet til dig