Dansk politiker med glædeligt nyt: Deler billede af ny kæreste

29/03/2023

Ida Hansson

Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Politikeren deler nu et billede af sin nye kærlighed.

Mest læste i dag

Politikeren har igen fundet kærligheden. Ministeren for udviklingssamarbejde og global klimapolitik, Dan Jørgensen, har endda delt et billede af syn 'nye' kæreste på Instagram. 

Tilbage i maj 2018 bekræftede han, at han og hans daværende kæreste, skuespiller Laura Beck, var gået fra hinanden efter tre år sammen. 

Det er den 43-årige Vibeke Lentz, der har stjålet politikeren hjerte. Vibeke Lentz har flere job på sit CV. Hun arbejder som sundhedskonsulent på flere hospitaler, og så er hun også model.

"Jeg kan bekræfte, at Dan og jeg er kærester.Vi har været sammen i et halvt års tid. Vi mødtes via fælles venner," fortæller Vibeke Lentz til SE og HØR.

"Vi holder begge af naturen og elsker at færdes i den sammen. Dan forsøger at lære mig at kende forskel på forskellige fugles kvidren, og jeg hjælper ham med at få lidt bedre styr på botanikken," tilføjer hun.

Ydermere fortæller Vibeke Lentz, at de begge er karrieremennesker, og derfor lever en travl hverdag, men at de nyder hinanden selskab så meget de kan.

For eksempel har parret lige besøgt Arbejdermuseet i København.

Stort tillykke med kærligheden!