'Den store bagedyst'-vinder afslører: Det skal datteren hedde

30/08/2022

Thea Andersen

Foto: Michael Drost-Hansen/Ritzau Scanpix
Nu afslører Annemette Voss, hvad datteren i maven skal hedde.

Mest læste i dag

For en måneds tid siden kunne Annemette Voss, der blev kendt efter sin deltage i DR-hittet 'Den store bagedyst', løfte sløret for, at hun venter barn.

Tidligere i denne måned fyldte hun så flere ord på. I et opslag på de sociale medier, hvor sønnen Luca, som hun har sammen med Micky Fridthjofen, holder en lyserød kaninbamse, skriver hun følgende:

"Den er god nok! Vi skal have en pige. Den lyserøde kanin ER tænkt som er tydeligt billede på, at der er en lillesøster i maven."

Det skal lillesøster hedde

Nu har parret valgt at dele lillesøsters navn på Instagram.

et billede, hvor Annemette Voss iført badedragt viser sin fine mave frem, afslører hun, at det lille vidunder skal hedde Rita Lucia.

Samtidigt uddyber bageeksperten også, hvordan hun og hendes mand, Micky Fridthjof, er kommet frem til navnet. 

"Fordi Micky havde en mormor, som han elskede noget så højt, som han synes var den sødeste dame i verden - agtigt. Og derfor ønskede han, at hvis det blev en pige, skulle hun opkaldes efter hende. Hun hed Rita," skriver hun og tilføjer:

"Jeg ville gerne have et mellemnavn til hende, og ville gerne have et navn, der passer til Luca. Og så har jeg altid - lige siden jeg så Popstars med Maria Lucia (@lullulamb) været forelsket i navnet Lucia (der jo næsten er det samme som Luca)."

Og når den lille pige kommer til verden, bliver det en del af en større søskendeflok. 'Den store bagedyst'-deltageren har nemlig i forvejen tre sønner.

Hun er nemlig mor til Hugo-Sander og Ferdinand, som hun har fra et tidligere forhold. Hertil er hun også mor til sønnen Luca, som hun har sammen med Micky Fridthjof.

Anbefalet til dig