Denne by kan godt glæde sig: Royal Run 2025 kommer til byen og der er lovet helt uforglemmelige minder

Af: Liva H.

|

12/09/2024

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Så er fjerde værtsby afsløret

Lige nu læser andre også

Royal Run blev første gang afholdt den 21. maj 2018 i forbindelse med kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, og siden da er begivenheden kun vokset i popularitet. Hvert år bliver en række byer omdannet til festlige løbeområder, hvor motionister i alle aldre deltager, mens tilskuerne står klar til at heppe og skabe en fantastisk stemning.

De seneste dage er der dagligt blevet afsløret nye værtsbyer, og nu er turen kommet til den fjerde by. Deltagerne ved Royal Run 2025 kan glæde sig til en smuk udsigt over Storebælt, når de snører løbeskoene i den nyeste by på listen.

For første gang er Korsør blevet valgt som værtsby, hvilket tilføjer en særlig dimension til løbet, da det falder sammen med byens 600-års jubilæum.

Med Storebælt som baggrund vil deltagerne kunne nyde en enestående udsigt, mens de løber gennem Korsør. Arrangørerne ser frem til at skabe uforglemmelige minder i Vestsjælland når løbet kulminerer med byens store jubilæum.

Tidligere på ugen blev de jyske værtsbyer afsløret: Ribe, Viborg og Horsens. Med Korsør som den fjerde afslørede by, er det nu tid for sjællænderne at tage del i den festlige motionsbegivenhed.

Billetsalget til det yderst populære motionsløb Royal Run forventes at blive sat til salg i november, og løbet finder sted den 9. juni 2025, på 2. pinsedag.

Anbefalet til dig