Dennis Ritter i sorg: Mindes sin bedste ven på fødselsdag

Af: Liva H.

|

02/08/2024

Nyheder
Foto: TV 2
Foto: TV 2
Selvom det er et halvt år siden at bedstevennen gik bort, så er smerten stadig stor.

Lige nu læser andre også

Dennis Ritter, kendt som en af Danmarks mest anerkendte sportsjournalister og fast kommentator for Tour de France, har måttet håndtere en dyb personlig sorg. For et halvt år siden mistede han nemlig sin bedste ven. Selvom tiden hjælper med at hele de værste sår, er savnet og smerten stadig stor. Derfor har han på dagen for, hvad der ville have været hans trofaste vens fødselsdag, valgt at dele en rørende hilsen.

Dennis savner nemlig stadig hunden Cosmo, som gik bort for et halvt år siden. Cosmo var af racen Kooikerhondje, og var gennem 15,5 år en trofast følgesvend, som både Dennis Ritter og ægtemanden Morten Toft havde stor glæde af. Derfor var det et stort tab og et svært farvel, da tiden kom til den endelige afsked. På Instagram hylder han sin ven, der i dag ville være blevet 16 år gammel.

"2. august 2024 - Første fødselsdag i himlen for denne smukke og dejlige fyr. Cosmo ville have været 16 år i dag," indleder Dennis Ritter opslaget. Han skriver yderligere, at han håber, at Cosmo får en rigtig god hundefødselsdag i himlen og bliver fejret med 'leverpostejsmadder', hvilket var en fast tradition på hans fødselsdag. Til slut i opslaget skriver Dennis, at han både savner og elsker Cosmo, og altid vil gøre det.

Selvom opslaget kun er 7 timer gammelt, er kærligheden strømmet ind. Opslaget har allerede fået over 2000 likes og 53 kommentarer, og det er tydeligt at se, at sorgen over at miste et kæledyr er noget mange kan relatere til.

Se opslaget nedenfor:

Anbefalet til dig