Det er ikke fra Skat: Nu er der penge på vej til 1,3 millioner danskere

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu er der penge på vej.

Mest læste i dag

At få en ekstra pose penge mellem hænderne er altid dejligt.

Det er ikke nogen hemmelighed, at flere danskere har haft problemer med at få enderne til at hænge sammen i de seneste mange måneder, og derfor ville en pludselig udbetaling også falde på et tørt sted hos mange.

For 1,3 millioner danskere bliver den drøm nu en realitet inden længe, da pensionsselskabet, PFA, netop har annonceret, at en tilbagebetaling er under opsejling.

Sådan skriver EuroInvestor via en pressemeddelelse.

PFA har i år 20-års jubilæum for overskudsdeling med sine kunder, og det fejrer de ved at tilbagebetale 1,7 milliarder kroner. Denne tilbagebetaling er en del af en længere tradition, hvor pensionsselskabet, som i øvrigt er Danmarks største, har delt i alt 26 milliarder kroner med sine 1,3 millioner kunder gennem årene.

"Vi er til for vores kunder, og alt hvad vi gør, kommer vores kunder til gode. Jeg er stolt af det stærke og robuste kundefællesskab, som vi i PFA har med vores 1,3 mio. kunder. Et fællesskab, der betyder, at vi endnu engang kan sende 1,7 mia. kr. tilbage til vores kunder", siger PFA's administrerende direktør, Ole Krogh Petersen.

I forbindelse med jubilæet har PFA også annonceret en forhøjelse af forrentningen af kundernes individuelle KundeKapital fra 8 til 10 procent, hvilket gør det endnu mere attraktivt at være en del af PFA's kundefællesskab.

"Ændringerne i modellen for PFA KundeKapital giver os mulighed for at sætte den forventede forrentning op til 10 pct. Det er en høj forrentning, hvis man sammenligner med det forventede afkast fra en balanceret pulje af aktier og obligationer", lyder det fra den administrerende direktør.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig