Dét har prinsesse Kate, dronning Mary og andre kongelige kvinder til fælles

Af: Liva H.

|

31/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det vidste du måske ikke.

Lige nu læser andre også

Når man taler om adskillige kongelige kvindelige skikkelser, fremstår de ikke kun forenede af deres royale rødder og pligter, men har altså flere ting til fælles.

Nemlig deres stil. Deres altid velklædte og smukke outfits fanger øjet og vidner om en tilsyneladende ensartethed i deres garderober. Men faktisk deler de mere end blot en overfladisk lighed i tøjvalg; deres stilpræferencer kan næsten betragtes som identiske, da de alle foretrækker samme tøjmærke.

De kongelige kvinder, herunder prinsesse Kate og dronning Mary, viser sig nemlig ofte i det samme luksuriøse mærke, hvilket tyder på, at det er et foretrukket mærke, der går igen. Mærket, der er tale om, er ME+EM, som blev grundlagt i 2009 af briten Clare Hornby.

Et eksempel på tøj fra mærket var, da dronning Mary under en modtagelse i Gråsten denne sommer,, bar en hvid blomstret kjole med korte ærmer fra mærket.

På ME+EM s hjemmeside fremgår det at kjolen desværre er udsolgt ('out of stock' red.) men ellers vil kunne købes for 3,500 kroner.

Foto: ME+EM hjemmeside

Se dronning Mary i den fine kjole her:

Foto: Det danske kongehus/ Hanne Juul

Prinsesse Kate bar også en pink kjole fra samme mærke. Det gjorde hun blandt andet den 27. maj, og der var en særlig årsag til dette valg. Tilbage i 2020 gennemgik en fireårig pige ved navn Mila Sneddon en intensiv kemoterapi for sin leukæmi. Udover sin sygdom var hun stor fan af Kate Middleton. Hendes mor, Lynda, tog et billede af Mila, der kiggede ud af et vindue på sin far, hvilket blev inkluderet i Prinsesse Kates fotobog "Hold Still".

I begyndelsen af maj 2021 ringede Hertuginden af Cambridge (Kate, red.) til Mila, hvor de blandt andet talte om, at prinsesse Kate havde et "prinsessekostume". Hun fortalte, at hun ikke havde et prinsessekostume, men da hun fandt ud af, at den lille piges yndlingsfarve var lyserød, lovede hun at finde en pink kjole, og at de forhåbentlig ville mødes.

Det skete så den 27. maj, hvor Daily Mail-redaktøren Rebecca English lagde en video op på X (Twitter, red.), der viste mødet mellem Kate Middleton og Mila, hvor begge var iklædt 'prinsessekjoler' i lyserød.

Se den søde video her

Her bar prinsesse Kate en kjole fra ME+EM til 4792,98 kroner men er dog på tilbud til 2395,49 kroner.

Foto: ME+EM hjemmeside

Desuden har andre kongelige skikkelser, blandt andet prinsesse Beatrice, hertuginde Meghan, hertuginde Sophie, Zara Tindall samt den norske kronprinsesse Mette-Marit, vist sig i outfits fra det populære britiske mærke

Anbefalet til dig