Det sker på søndag d.21: Derfor skal alle cykler fjernes fra gaden

Af: Mie M.B

|

19/01/2024

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Gaderne skal ryddes total for cykler

Mest læste i dag

Under det kommende besøg af kong Frederik og dronning Mary i Aarhus, hvor de vil modtage byens hyldest med en festgudstjeneste og kortegekørsel, har Aarhus Kommune annonceret, at alle cykler skal fjernes fra Strøget. Dette gælder specifikt i tidsrummet fra klokken 02-18 søndag den 21. Januar. Det skriver Århus Stiftstidende.

Kommunen forklarer, at denne foranstaltning er truffet for at give plads til folk, der ønsker at være til stede og hilse på det nye kongepar under deres rejse fra Marselisborg Slot til Aarhus Domkirke. Kommunen advarer desuden om, at det ikke anbefales at medbringe cykler, især ladcykler, på Store Torv/Bispetorvet i forbindelse med arrangementet.

Denne beslutning er truffet for at sikre en glat afvikling af kortegekørslen og give borgerne mulighed for at deltage i begivenheden uden unødig forstyrrelse fra parkerede cykler på Strøget.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig