Det vidste du ikke: Den nye 'Vild med dans'-vært Cilia er gift med kendt musiker

Af: Liva H.

|

06/08/2024

Nyheder
Foto: Rasmus Weng/TV 2
Cilia fortæller om den skæbnesvangre aften, der ændrede alt i hendes kærlighedsliv.

Lige nu læser andre også

I dag blev det afsløret, at Cilia Trappaud, der er kendt for sit imponerende talent for dans, også vil træde ind i rollen som vært i TV 2-programmet 'Vild med dans', når den næste sæson starter til efteråret. Indtil for nylig var Cilia Trappaud primært kendt for sit arbejde som danser, hvor hun har optrådt med nogle af verdens største stjerner, herunder Beyoncé, Rihanna, Usher og mange flere.

Selvom mange ville blive 'starstruck' af at være omgivet af så store navne og personligheder, er det hverdagskost for den 31-årige Cilia Trappaud, der desuden er gift med en kendt musiker.

I et interview med magasinet Elle fortalte Cecilie i juni 2024, at hun som lille sagde til sin mor, at hun gerne ville danse for Beyoncé noget, der senere blev en realitet.

Om hun dengang havde forestillet sig, at hun senere ville danne par og blive gift med en kendt kunstner, er uvist, men det må siges, at hun er gået all-in i håbet om at opnå sine drømme, og hun klarede det.

Den nye vært og danser, Cilia, er nemlig gift med kunstneren Hans Philip, der blandt andet er kendt som frontfigur i bandet 'Ukendt Kunstner', der står bag megahitsene "Neon Lys" og "Overleve". Ud over sit arbejde i bandet har Hans Philip også udgivet musik i eget navn.

I dag bor parret i Los Angeles, hvor hun også mødte sin mand Hans Philip og var på date første gang: "På en af vores første dates var min mand, Hans Philip, og jeg på Perch, som har en rooftop-bar, hvor man sidder og drikker drinks og kigger ud over Downtown L.A.’s skyline. Jeg ved ikke, om vi overhovedet kaldte det en date. Det var to år før, jeg flyttede til L.A., og ingen af os vidste, at vi ville ende med at bo sammen herovre. Den aften var starten på noget meget stort i mit liv. I vores liv." fortæller Cilia til Elle.

Anbefalet til dig