Direkte tv-udsendelse afbrudt: Bevæbnet gruppe kaprer tv-station under menneskejagt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sent tirsdag aften blev tv-stationen vundet tilbage.

Mest læste i dag

Tirsdag aften dansk tid blev en tv-station i Ecuador overrendt af en håndfuld kriminelle, som alle var bevæbnet med våben.

Seerne kunne fra sofaen både høre skud samt råb fra tv-stationens ansatte, som skulle være blevet holdt som gidsler.

Det skriver flere medier, herunder Reuters.

Gruppen blæste ind, mens der var erklæret undtagelsestilstand i Ecuador, hvilket kom efter narkobaronen Jose Adolfo Macias flugt fra ét af landets fængsler.

"Politienheder i Quito (hovedstaden, red.) og Guayaquil har modtaget anmeldelse om denne ulovlige handling og er allerede på gerningsstedet," skriver Ecuadors politi i en kortfattet udtalelse ifølge AFP.

Efterfølgende lød det, at mindst syv politibetjente var blevet bortført, mens der i Quito samt i provinserne Esmeraldas og Los Rios har været eksplosioner.

Ecuadors præsident, Daniel Noboa, annoncerede natten til tirsdag, at soldater sættes ind i landets gader og fængsler i foreløbig 60 dage som følge af Jose Adolfo Macias flugt.

Narkobaronen fik i 2011 en straf for organiseret kriminalitet, narkohandel og drab. Han er i dømt i alt 34 års fængsel.

Samtlige af de bevæbnede personer, som brød ind i den ecuadorianske fjernsynskanal TC's studiebygning, er blevet anholdt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig