Direkte tv-udsendelse afbrudt: Bevæbnet gruppe kaprer tv-station under menneskejagt

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sent tirsdag aften blev tv-stationen vundet tilbage.

Lige nu læser andre også

Tirsdag aften dansk tid blev en tv-station i Ecuador overrendt af en håndfuld kriminelle, som alle var bevæbnet med våben.

Seerne kunne fra sofaen både høre skud samt råb fra tv-stationens ansatte, som skulle være blevet holdt som gidsler.

Det skriver flere medier, herunder Reuters.

Gruppen blæste ind, mens der var erklæret undtagelsestilstand i Ecuador, hvilket kom efter narkobaronen Jose Adolfo Macias flugt fra ét af landets fængsler.

"Politienheder i Quito (hovedstaden, red.) og Guayaquil har modtaget anmeldelse om denne ulovlige handling og er allerede på gerningsstedet," skriver Ecuadors politi i en kortfattet udtalelse ifølge AFP.

Efterfølgende lød det, at mindst syv politibetjente var blevet bortført, mens der i Quito samt i provinserne Esmeraldas og Los Rios har været eksplosioner.

Ecuadors præsident, Daniel Noboa, annoncerede natten til tirsdag, at soldater sættes ind i landets gader og fængsler i foreløbig 60 dage som følge af Jose Adolfo Macias flugt.

Narkobaronen fik i 2011 en straf for organiseret kriminalitet, narkohandel og drab. Han er i dømt i alt 34 års fængsel.

Samtlige af de bevæbnede personer, som brød ind i den ecuadorianske fjernsynskanal TC's studiebygning, er blevet anholdt.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig