Ditte og Louise deler glædeligt nyt

Af: Liva H.

|

07/10/2024

Nyheder
Foto: Ditte og Louise
Foto: Ditte og Louise
Fans af serien "Dansegarderoben" kan godt begynde at glæde sig for Ditte og Louise afslører nu et stort projekt. .

Lige nu læser andre også

De er kendt for at skabe nogle af Danmarks mest populære tv-serier, men nu er Ditte Hansen og Louise Mieritz klar til at tage deres kreative samarbejde til det næste niveau.

Fans af deres tidligere værker kan godt begynde at glæde sig, for makkerparret er i gang med et helt nyt projekt, som denne gang vil blive tilgængeligt på en af verdens største streamingplatforme.

De har allerede skabt succes med flere tv-serier, men nu er Ditte Hansen og Louise Mieritz klar til at tage hul på et nyt kapitel i deres karriere. Deres seneste projekt vil igen sætte fokus på dybe, personlige emner og kan allerede nu vække stor interesse blandt både fans og nye seere. Denne gang tager makkerparret deres talent til den internationale scene med en film, der vil blive tilgængelig på Netflix.

Ditte og Louise skal nemlig filmatisere Tine Høegs anmelderroste roman Sult – et projekt, de begge er dybt engagerede i.

Filmen vil tage fat på et af livets mest følsomme emner: fertilitet og de udfordringer, der kan opstå, når et par kæmper for at få et barn. Under "ALT for damernes Guldknap" 2024 i Operaen delte de flere detaljer om den kommende film, som forventes at få premiere i 2025.

"Den handler om fertilitet – den handler om ikke at kunne få et barn, og hvordan man som par kæmper for at blive sammen," fortæller Ditte til HER&NU.

Det er tydeligt, at temaerne i bogen og filmen har ramt noget dybt hos både Ditte og Louise. Louise forklarer, at det særligt er romanens tilgang til skam og følelsen af at være utilstrækkelig, som gjorde indtryk på dem.

"En af de ting, som rørte os rigtig meget ved Tines bog, var den fine måde, hun kommer rundt om skam og dét at føle sig forkert. Er man kvinde på en rigtig måde, hvis man ikke kan blive mor?"

I hovedrollerne som det kæmpende par vil Rosalinde Mynster og Joachim Fjelstrup indtage skærmen, og der er store forventninger til deres præstationer i filmen. Med et stærkt manuskript og to erfarne skuespillere, der formår at portrættere komplekse følelser, er der lagt op til en rørende og intens filmoplevelse.

Filmen, som har forventet premiere i 2025, vil uden tvivl blive en følelsesladet fortælling, hvor Ditte og Louise endnu en gang sætter fokus på menneskelige udfordringer og relationer. Deres evne til at formidle komplicerede emner med dybde og indlevelse vil uden tvivl gøre denne Netflix-film til noget særligt.

Anbefalet til dig