DMI: Nu rammer det

02/10/20 06:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I den næste lange periode, kan vi se frem til en solid omgang blæst og regn - faktisk bliver der mere regn end der bliver tørt.

Hvis man er mere til tørvejr og fine efterårsdage med solskin, så er prognosen for den næste tid temmeligt nedslående - der bliver nemlig ikke meget tørvejr eller sol at se frem til. 

I dag får vi mest skyet vejr og perioder med regn. Stedvist kan man få et kig til solen. Temperaturer mellem 15 og 17 grader. Det bliver en dag med let til frisk vind fra øst og ved kysterne med stedvis op til hård vind. I nat tager vinden mere fat og bliver jævn til hård - ved kysterne op til kuling. Temperature mellem 15 og 17 grader.

Lørdag bliver en blæsende dag med frisk vind til kuling fra øst, med risiko for kraftige vindstød. Der bliver mest skyet og stedvis regn - nogle steder vil der i løbet af dagen komme et kig til solen. Temperaturer mellem 15 og 19 grader.

Regn, regn og mere regn

Søndag starter med udbredt regn. I løbet af dagen klarer det op sydfra med nogen sol og mere tørt vejr. Temperaturer mellem 15 og 18 grader. I den nordlige og østlige del af landet vil der først på dagen være jævn til hård vind, ved kysterne stedvis kuling. 

Mandag bliver en dag med vekslende sol og skyet med regn. Svag til frisk vind fra skiftende retninger og temperaturer omkring 17 grader. 

Tirsdag bliver mest skyet med regn og med byger mange steder. Temperaturer mellem 12 og 16. Igen vil der være svag til frisk vind fra skiftende retninger, mens der ved kysterne lokalt kan komme hård vind. 

Onsdag bliver med byger og mulighed for perioder med lidt eller nogen sol. Svag til frisk vind og temperaturer omkring 15 grader.

Torsdag og fredag ser vejret på nuværende tidspunkt stadig ud til at byde på ustadigt vejr, som også byder på lidt lavere temperaturer.