DMI giver meldingen, alle har ventet på: Her vender sommervejret tilbage

Af: Lucas Andreas

|

25/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det gode vejr er ifølge DMI på vej.

Lige nu læser andre også

Hvis man havde planer om at tilbringe det meste af sommeren på stranden, er man blevet slemt skuffet.

Sommermånederne juni og juli har i den grad været præget af ustadigt vejr med hyppige regnbyger og kølige temperaturer, og det er langt fra de solrige og varme dage, som mange havde håbet på.

Især de dage, hvor regnen har silet ned i stedet for at lade solen skinne, har efterladt mange med en følelse af, at sommeren nærmest aldrig kom i gang.

Men nu lader det til, at danskerne langt om længe kan trække lidt ekstra på smilebåndet, når snakken falder på vejret.

Det ser nemlig ud til, at vi står overfor en periode med mere stabilt og tørt vejr.

For selvom der venter en særdeles våd fredag, og en weekend med ustadigt sommervejr, så får piben en anden lyd, når danskerne tager hul på den nye uge.

Her ser et højtryk ud til at passere Danmark i begyndelsen af ugen, hvilket ventes at give os et par dage med tørt og fint sommervejr med gode solchancer samt stigende temperaturer.

Det skriver DMI.

Midt på ugen kan et mindre lavtryk muligvis passere Danmark fra vest, hvilket i så fald vil give os en dag eller to med ustadigt vejr med skyer og en overgang regn og byger.

Men det stopper ikke her.

Flere prognoser viser nemlig tegn på, at en højtryksryg på ny bygger op over Danmark og Skandinavien senere på ugen. Det vil i så fald give os dage med tørt og solrigt vejr samt behagelige sommertemperaturer - nærmere bestemt op mellem 18 og 26 grader- mens det om natten bliver ned mellem 11 og 18 grader.

Anbefalet til dig