DMI: Her kan der komme vindstød af stormstyrke

Af: Thea Andersen

|

11/10/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu kommer efterårsvejret.

Mest læste i dag

Vi er næsten halvvejs gennem oktober. Kalenderen viser efterår, og det gør vejret onsdag og resten af ugen også.

Sådan lyder det fra Hans Peter Wandler, der er vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

Ifølge Hans Peter Wandler bevæger en koldfront sig i dag hen over landet fra nordvest. I morgentimerne ligger fronten over de nordvestligste egne, og det forventes, at den vil have passeret Bornholm i aften.

Når fronten passerer landet er der mulighed for opklaring og måske endda lidt sol. Desværre er det kun den nordlige del af Jylland, som vil kunne nå at opleve det inden mørket falder på.

Resten af landet kan forvente en blæsende dag med jævn til hård vind fra sydvest og vest. Lokalt kan der forekomme vindstød til hård kuling.

I takt med at koldfronten passerer kan vinden aftage en smule, men især i Nordjylland holder vinden ved og kan endda tage til.

Længst mod nord vil der i aften og i nat kunne komme vindstød af stormstyrke.

Resten af ugen

Efterårsvejret fortsætter de kommende dage.

Torsdag byder på en lidt eller måske endda nogen sol, med kun enkelte byger, mens der fredag kommer et nyt frontsystem med udbredt regn ind over landet.

I weekenden, nærmere bestemt lørdag og søndag, kan vi forvente vekslende skydække og spredte byger, mens det fortsat vil blæse en del fra nordvest.

Så sørg for at have regnfrakken og paraplyen klar.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig