DMI kommer med dyster melding: Sådan bliver vejret i dag og de næste tre dage

Af: Liva H.

|

03/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Det at ikke lige hvad man havde håbet og regnet med, tværtom.

Lige nu læser andre også

Så er det blevet onsdag, og i dag er ingen undtagelse.

Vi er alle nysgerrige på hvordan vejret mon bliver i dag og om det er nu vi endelig får sol, varme og den sommer vi alle går og håber på.

Det skriver DMI

Sådan bliver vejret i dag

Helt generelt vil dagen byder på en smule solskin og enkelte regnbyger, men i Nordjylland og på Bornholm forbliver det tørt. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 18 grader. Vinden vil være let til jævn fra vest og sydvest, med op til hård vind ved kysterne. I aften og natten over bliver det overskyet med perioder af regn eller byger. Temperaturen falder til mellem 10 og 14 grader, og vinden bliver let til frisk fra sydvest, nogle steder med kraftige vindstød.

Det har vi i vente

ifølge meteorolog Klaus Larsen, vil vi have udsigt til e del regn, og selvom den i dag kun står på enkelte byger, så bliver de følgende tre dage ret våde.

Klaus Larsen påpeger:

"De følgende tre dage bliver mere våde. Torsdag kommer der først udbredt regn, senere klarer det lidt op, dog med mange byger de fleste steder. Fredag bliver en dag med en del regn- og tordenbyger og lørdag kommer endnu en omgang udbredt regn forbi. Det ser ud til at der mange steder vil falde 20-40 mm regn over de tre dage, men nogle steder kan der sagtes falde mere. Det svare til en pæn del af de ca. 65 mm nedbør vi i gennemsnit får i juli måned"

vi vil altså kunne se frem til tre våde dage med temperaturer mellem 15-20 grader samt en overgang med ret blæsende vejr med op til hård vind fra vest og sydvest.

Anbefalet til dig