DMI: Massivt vejrskifte på vej

20/7/20 07:13

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock.com
Vi har i hele landet haft en weekend, som har været præget af høje temperaturer og solskin. Nu er det desværre slut.

Hvis du i weekenden fik pustet luftmadrassen op og fundet badetøjet frem da juli måneds første sommerdag bankede på - så kan du desværre godt pakke det væk igen. Det gode vejr var nemlig kun på et kort visit og forude venter igen køligt og ustadigt ‘sommervejr’.

DMI er nu ude med prognosen for den kommende tid - og den ser ikke just spændende ud. De meddeler at der igen vil komme køligt vejr, hvor temperaturen det meste af tiden vil ligge under 20 grader, samt at der også både er regn og blæst på menuen.

Den kommende uge ser således ud:

I dag vil vi få sol enkelte steder, men ellers byger og skyet vejr. Temperaturen vil ligger på mellem 15 til 20 grader.

Tirsdag vil starte med nogen sol, men efterhånden med enkelte byger fler steder. Om aftenen vil der dog være mest tørt og nogen sol. Temperaturer på mellem 15 og 19 grader. Hele døgnet vil der være jævn til hård vind fra vest og nordvest. 

Onsdag nogen sol, men stadig også enkelte byger på programmet. Let til frisk vind og ved kysterne stedvis hård vind, som vil aftage hen mod natten. Temperaturer igen på mellem 15 og 19 grader.

Torsdag vil dagen starte med nogen sol, men efterhånden bliver der mere skyet med byger flere steder. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader. Vinden vil være let til frisk - og stedvist op til hård vind.

Fredag bliver mest skyet, men om natten vil det klare op. Temperatur igen på mellem 15 og 20 grader med let til frisk vind.

Lige nu ser det ud til at weekendens vejr vil være præget af samme det samme vejr, som vi får i ugens løb.