DMI med nyt varsel: Her rammer voldsomt vejr

Af: Thea Andersen

|

04/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
DMI har opdateret sine varsler. Du kan se de aktuelle herunder.

Lige nu læser andre også

DMI har tidligere torsdag haft en såkaldt risikomelding ude for snefygning, der gjaldt for store dele af landet.

Men nu er det så blevet opdateret, og det er kun på Bornholm, at man kan få udfordringer med snefygning indtil i aften. Resten af landet slipper dog ikke for frostvejr, og i de sydøstlige egne kommer der fortsat lidt sne.

I denne sammenhæng er snefygning defineret ved, at der er løs sne til stede (over 10 centimer) og middelvindhastigheder overskrider 10 m/s.

Ikke nok med det, så har DMI udsendt et nyt varsel ud om forhøjet vandstand ved sydkysten af Lolland og Falster. Varslet er i kategori 1, der advarer om 'voldsomt vejr'.

DMI forventer nemlig, at vandstanden stiger mellem 1.25 og 1.35 meter over normalen.

Borgerne bør derfor være opmærksomme på, at vejrudviklingen kan påvirke både omgivelser og udendørsaktiviteter.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig