DMI med opløftende nyt: Du skal glæde dig

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Forårsvejret fortsætter svingende - men én dag er dog et højdepunkt

Mest læste i dag

Det er officielt den sidste weekend i april, og mange krydser formentlig fingre på, at vi langt om længe kan få noget, der ligner varme temperaturer og høj sol.

Bliver den kommende weekend så endelig dagene det sker?

Både og, skriver Se og Hør.

De østlige dele af landet får en fredag med solrige timer, inden skyerne vender tilbage over den danske himmel.

- Der er et lavtryk fra England, der langsomt skal bevæge sig mod øst syd om Danmark, og det sender skyer og efterhånden også regn op over de østlige egne, fortæller Hans Peter Wandler, der er vagthavende meteorolog hos Danmarks Meteorologiske Institut.

Du kan se frem til en fredag med varierende varmegrader mellem 8 og 13 grader, og svag til jævn vind.

Men det virker heldigvis til, at fredagen blot skal overstås. For lørdagen bliver den dag, vi alle venter på.

Dagen lægger ud med nogen eller del sol, inden en koldfront igen passerer landet fra nordvest, og bringer skyerne tilbage.

Så selvom temperaturerne ikke kommer til at ligge højere end mellem 9 og 14 grader, vil forårssolen sætte sit præg på vejroplevelsen.

Det solrige vejr fortsætter søndagen med, men desværre tager temperaturen et dyk og vil ligge mellem seks og ti grader.

Vinden på weekendens sidste dag vil være let til frisk, og komme fra nordvest.

Kort fortalt kan vi forvente endnu en weekend med svingende vejrforskelle på både regn, sol, skyer og blæst, og temperaturforskelle på hele otte grader. Det er ikke noget at skrive hjem om, mener DMI.

- Det er på ingen måde unormalt vejr (...) Her i foråret er vi jo vant til, at vi har de her store temperaturvariationer og dage med sol, hvorefter der kommer dage med skyer og lidt køligere vejr, lyder meldingen fra Wandler.

God weekend derude.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig