DMI melder om vejrskifte: Nyd det, mens det er her

Af: Liva H.

|

31/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der nyt om vejret

Lige nu læser andre også

De fleste af os kan nok godt vænne os til dage som dem, vi har haft de seneste dage. Sol, varme og alt det, der bare emmer af dansk sommer, når den er bedst! Men så meget som vi har længtes efter dette vejr, lige så stor en skuffelse kan det blive, når vejret vender. Og det er netop det, vi nu står overfor.

Det skriver B.T.

"Kort, men godt," siger ordsproget, men gælder det også for sommervejret?

Desværre ja, for allerede i weekenden kan der falde regn igen, oplyser Martin Lindberg, vagthavende hos DMI.

Han udtaler: "Både i dag og i morgen bliver det ganske sommerligt. Vi kommer ikke op over 25 grader, men lokalt regner jeg med 23-24 grader og noget eller en del sol hen på eftermiddagen."

Det betyder, at der stadig er et par dage tilbage til at suge D-vitamin til sig og nyde de sommerlige vibes, for både onsdag og torsdag får vi nemlig sol, dog med let til jævn vind.

"Der er gode solchancer torsdag, men man skal nyde dagen i dag og i morgen, for i weekenden bliver det en anelse ustadigt."

Fredag kommer der også noget sol, men den vil være ledsaget af flere skyer, så solen kun titter frem, og denne type vejr fortsætter over weekenden, hvor der kan komme lokale byger. I løbet af weekenden vil en front med skyer og regn nemlig nærme sig fra vest, og ifølge de seneste prognoser vil der derfor komme en overgang med regn til hele landet natten til søndag og i løbet af søndagen.

Anbefalet til dig