DMI melder ud: På søndag sker det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Langt om længe begynder det at gå i den rigtige retning.

Lige nu læser andre også

Juni har indtil videre ikke imponeret med sommervejr.

Regnfulde dage og kølige temperaturer har præget måneden, og mange danskere har nok længtes efter de varme sommerdage, der typisk kendetegner denne tid på året.

Men nu ser det ud til, at vejret endelig vender til det bedre.

I dag vil der være solskin til de fleste, og som dagen skrider frem vil solen skinne mere og mere. 

Temperaturerne sniger sig op mellem 13 og ca. 18 grader og det bliver køligst ved kyster med pålandsvind. Vinden vil holde sig mellem vest og nordvest og blive let til frisk, ved kysterne op til hård vind.

Det skriver DMI.

I Thy kommer man næsten op på kulingstyrke og her vil den kraftige vind kombineret med beherskede 13 grader gøre det til en noget kølig oplevelse at bevæge sig ud til havet.

Som ugen skrider frem bliver det da heller ikke dårligere vejr. Torsdag byder for eksempel på tørt vejr med nogen eller en del sol.

Temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader, og vinden vil være svag til jævn fra vest og sydvest, med frisk vind ved kysterne.

Fredag starter tørt med lidt sol, men bliver efterhånden mere skyet sydfra, og ud på eftermiddagen kan der forventes regn og lokalt torden over den sydlige del.

Dagtemperaturen vil fortsat ligge mellem 15 og 20 grader, og vinden vil være skiftende, men mest omkring øst.

Weekendvejret

Når weekenden rammer vil vejret - lørdag - være mest skyet med regn flere steder og mulig torden. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader i løbet af dagen og mellem 12 og 15 grader om natten.

Men så kommer søndag med en glædelig nyhed til alle, der har savnet følelsen af sommervejr. Ugens sidste dag vil primært være tør, men temperaturen kan snige sig helt op på 22 grader.

Søndag bliver muligvis den bedste dag indtil videre i juni måned, hvorfor den også må siges at være ugens højdepunkt. Så find solcremen frem og gør dig klar til en dag fyldt med sol og varme temperaturer – noget vi alle har set frem til.

Anbefalet til dig