DMI melder ud: Rammer Danmark snart

Af: Liva Høyberg

|

29/05/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI melder ud om onsdagens vejrprognose.

Mest læste i dag

Onsdag bliver ikke en dag, der er værd at skrive hjem om.

Det bliver en kedelig omgang og ligger langt fra den sommer, vi går og håber på og drømmer om.

Det skriver Ekstra Bladet

Ifølge DMI bliver det en ret kølig og knap så spændende omgang.

"Det bliver en dag med skyer, og der kommer regn fra sydvest. På bagsiden af det kommer der byger, som kan være med torden. Det vil formentlig ramme omkring middagstid og eftermiddag," siger vagthavende meteorolog, Klaus Larsen.

Dagen vil generelt være præget af regnvejr hele dagen, men hvis man befinder sig i den sydvestlige del af landet, kan man også opleve tordenvejr.

Der er dog ét sted, der skiller sig særligt ud:

Nemlig Bornholm.

De får, i modsætning til alle andre, en fin dag med solskin.

Temperaturen vil, som tidligere nævnt, være på den kølige side og vil ligge mellem 13-18 grader. Ifølge Klaus Larsen skal man være på Sjælland, gerne i den nordlige del, hvis man vil være tættest på 20 grader.

Klaus Larsen fortæller også, at vi skal forvente regn de næste par dage, men at vejret så, over weekenden, vil stabilisere sig.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig