DMI: Nyd det lune efterårsvejr – snart vender det

Af: Thea Andersen

|

27/09/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er med at nyde de sidste lune dage, før vejret skifter.

Mest læste i dag

De kommende dage vil danskerne kunne nyde lunt efterårsvejr med solskin og mildt vejr, men en skiftende front truer med at ændre scenariet og bringe mere ustabilt vejr i weekenden.

Det fremgår af DMIs 7-døgnsudsigt.

Torsdag kommer der nogen eller en del sol, men i den vestlige del af landet kan der komme flere skyer, og i Nordvestjylland måske lidt regn.

Temperaturen kommer til at ligge på 17-23 grader, og vinden bliver let til frisk fra sydøst, der drejer til sydvest.

Fredag er der ligeledes udsigt til nogen eller en del sol, men også enkelte byger.

Temperaturen vil falde en smule og ligge mellem 16 og 20 grader. Vinden bliver vinden let til frisk omkring sydvest, der drejer til vest, og langs Vestkysten kan der være op til hård vind.

Lørdag vil byde på en blanding af sol og enkelte byger. Temperaturen forventes at ligge mellem 15 og 19 grader, med en jævn til hård vind fra vest. Ved nordlige kyster kan vinden dog tiltage til kuling.

Søndagen starter mest skyet med regn. I løbet af dagen klarer det dog op vestfra og med nogen sol og spredte byger. Temperaturerne ventes at ligge mellem 15 og 19 grader, mens nattemperaturen falder til mellem 9 og 14 grader. Vinden vil være svag til frisk.

Næste uge

Mandag fortsætter, hvor weekenden slap med ustadigt vejr. Temperaturerne ventes mellem 15 og 18 grader, og vinden vil være let til frisk fra vest til sydvest.

De efterfølgende dage forventer DMI fortsat ustadigt og blæsende med regn og byger, samtidig med at temperaturerne falder.

Vejrudsigten er forholdsvis sikker indtil søndag, men herefter er der endnu usikkerhed om vejrets udvikling.

Anbefalet til dig