DMI om vejrskifte: I morgen sker det

29/03/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Nu kommer DMI med en udmelding om det vejrskifte, der snart vil ramme Danmark.

Mest læste i dag

DMI forudsiger, at der vil være en varm dag i morgen torsdag med temperaturer, der kan nå op på 14 grader i de sydøstlige egne af landet.

Dette skyldes en varm luftstrøm fra sydvest, som også bringer skyer og regn. Fredag vil også være skyet med regn i dele af landet, men temperaturen vil stadig være mild. Fra fredag ​​vil en koldere og tørrere luftstrøm fra nordøst slå igennem, og temperaturen vil falde igen i løbet af weekenden.

Lørdag vil være tørt i størstedelen af landet, men der vil være lidt regn i de sydlige egne. Temperaturen vil være mellem 4 og 8 grader, og der vil være let til frisk vind fra nordøst. Om natten vil det være klart, og temperaturen vil falde til mellem 3 graders frost og 2 graders varme.

Søndag vil også være tørt med nogen eller en del sol, og temperaturen vil være mellem 4 og 8 grader om dagen og mellem 4 graders frost og 1 graders varme om natten. Vinden vil være svag til jævn og skifte retninger.

Mandag vil være tørt med nogen eller en del sol, men om natten vil det blive mere skyet vestfra.

Temperaturen vil være mellem 4 og 8 grader om dagen og mellem 5 graders frost og frysepunktet om natten. Vinden vil også være svag til jævn og skifte retninger.

DMI advarer om, at der kan være mere ustabilt vejr fra tirsdag og onsdag med stedvis lidt nedbør, men temperaturerne vil være uændrede eller lidt faldende.

Vejruplysningerne er relativt sikre indtil søndag, men timingen og mængden af ​​nedbør er lidt usikker. Det er dog relativt sikkert, at der vil komme et omslag til mere stabilt og tørt vejr i weekenden, selvom det er mere usikkert, hvor koldt det vil blive.

Anbefalet til dig