DMI: Sneen udebliver - Nu bliver det i stedet 10 grader

04/02/2020

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Det lader til, at den 'lovede' sne alligevel udebliver, og nu er den i stedet erstattet af helt op til 10 grader.

Mest læste i dag

I sidste uge begyndte DMI at varsle, at der godt kunne falde sne i løbet af denne uge. Mere præcist forlød det sig, at det skulle ske i slutningen af ugen, men nu lader det simpelthen til, at sneen udebliver igen.

Da vi i dag har taget et kig på DMIs hjemmeside over vejrudsigten for resten af denne uge, og sørme om ikke det lader til, at sneen forbliver væk.

Nu kan det blive op til 10 grader

I dag tirsdag er der ikke skyggen af sne. Lige nu er der sol flere steder i landet, men senere begynder det at blive skyet, og der kommer regn og byger. Temperaturen ligger på 5 grader, mens der i nat vil komme helt ned til -4 grader.

Onsdag bliver det mest tørt og først på dagen vil der komme en del sol. Temperaturen vil ligge på 6 grader, og det bliver også tilfældet om natten.

Torsdag vil det være mest skyet, men heldigvis også tørt. Der vil blive helt op til 9 grader visse steder i landet, mens der i løbet af natten vil falde til omkring frysepunktet.

Fredag bliver det tørt og skyet, mens temperaturen vil ligge på mellem 6 og 9 grader. Igen vil temperaturen falde til omkring frysepunktet om natten.

Lørdag og søndag var dagene, hvor det skulle have sneet, men det er der altså ikke noget, der tyder på længere. Temperaturer op helt op til 10 grader. Dog vil der natten til mandag komme vindstød af stormstyrke.

 

Anbefalet til dig