Donald Trump med ildevarslende udmelding: Kan ende med tredje verdenskrig

Nyheder
Foto: lev radin / Shutterstock.com
Donald Trump har ikke været bleg for at sige, at hvis det ikke kommer til at ske, så kan det ende med at starte tredje verdenskrig.

Lige nu læser andre også

Præsidentkandidat Donald Trump har aldrig været manden, der har været bange for at tale sig selv op. Det har han bestemt heller ikke været i denne omgang.

Den 78-årige tidligere præsident har nemlig overrasket med en noget iøjnefaldende udtalelse. Han mener selv, at hvis han ikke vinder det kommende præsidentvalg i USA, så kan det resultere i udbruddet af tredje verdenskrig.

Fredag mødtes den tidligere amerikanske præsident med Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, i sit palæ Mar-a-Lago i Florida. Selve mødet foregik naturligvis bag lukkede døre, men pressen fik dog lov til kortvarigt at blive lukket ind.

Blandt andet blev der stillet spørgsmål til Trump om, hvordan et eventuelt samarbejde mellem Israel og USA ville komme til at se ud, hvis han blev valgt som præsident igen. Her lagde han ikke skjul på, at det kun kan blive positivt, hvis Trump kommer til magten igen.

"Hvis vi vinder (præsidentvalget red.), vil det være meget enkelt. Det hele kommer til at lykkes og meget hurtigt," sagde den tidligere præsident ifølge CBS News.

På den anden side var han heller ikke bleg for at 'indrømme', at det kan ende med at få meget store konsekvenser, hvis ikke han kommer til magten igen.

"Hvis vi ikke gør det, vil vi alle ende med store krige i Mellemøsten og måske en tredje verdenskrig. Du er tættere på en tredje verdenskrig lige nu end på noget tidspunkt siden anden verdenskrig," lød det også fra den tidligere præsident ifølge Ekstra Bladet.

Han sagde også, at vi aldrig har været 'så tæt på tredje verdenskrig', som vi er for tiden. Her lagde han ikke fingre imellem, da han skulle forklare årsagen. Han sagde nemlig, at det skyldes, at det er 'inkompetente mennesker', der står i spidsen for USA.

Benjamin Netanyahu har de seneste dage befundet sig i USA. Onsdag lagde han blandt andet vejen forbi den amerikanske kongres, hvor han holdt en tale. Det gjorde han med henblik på at opfordre til, at USA skulle fortsætte med at vise sin støtte til Israel i forbindelse med Israel-Palæstina-konflikten.

Det er naturligvis også værd at nævne, at Trump havde smidt sin bandage på øret, da han talte med Netanyahu. Det er første gang, at han er blevet set offentligt uden bandagen, efter at han blev ramt af et skud under et vælgermøde den 13. juli.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig