DR-vært i stor glæde: Har født

Ventetiden er forbi for DR-værten.

Sofie Østergaard, DR- og tidligere MGP-vært, bekræfter i et opslag på Instagram, at hun er blevet mor til sit tredje barn. 

Hun har i forvejen Villy og Geo, der er henholdsvis fem og tre år.

Hun fortæller dog om fødslen, som foregik hjemme, at det ikke ligefrem var nogen dans på roser, da den var meget hurtig og hektisk. 

Læs også

Nike-chef afslører at han myrdede en 18-årig i 1965

"Det blev en hektisk, hurtig og uplanlagt hjemmefødsel på vores badeværelse, men takket være gode venner, falckredderne J & D og ikke mindst den vildeste far og fødselshjælper af dem alle Sebastian Richelsen, har vi alle fem det godt!," skriver hun til billedet, der viser hende og et lille babyhoved. 

Hun fortæller endvidere, at de i hjemmet ikke vidste, hvorvidt de ville få en dreng eller pige. Parret bekræfter dog i opslaget, at det var en lille pige, som kom til verdenen, hvorefter det strømmede ind med lykønskninger, herunder fra Sofie Linde, Anders Breinholt, Nabiha og Cecilie Hother.

Sofie Østergaard tog ligeledes til tasterne i et opslag på Instagram, da hun i sin tid kunne afsløre, at hun ventede sit tredje barn. 

"Jeg har skabt det i kærligt samarbejde med Sebastian Richelsen og forventer, at det bliver akkurat så succesfuldt som vores to tidligere projekter!," kom det dengang fra Sofie Østergaard. 

Villy og Geo, hendes to "projekter", skulle allerede elske deres nye lillesøster.

Læs også

Annette Heick taler ud om chokerende oplevelse