Dronning Margrethes planer ramt af coronavirus: Må aflyse festligheder

Nyheder
Dette er et modelfoto af Dronning Margrethe. Foto: Shutterstock
  Coronavirussen har virkelig fået indflydelse på mange danskeres liv, og selvom man er landets dronning, så er der ikke meget at gøre. Nu er det besluttet, at det årlige fakkeloptog på Fredensborg Slot skal aflyses. Det er ellers en fast tradition at afholde fakkeloptoget, når Dronning Margrethe ankommer til Fredensborg. Det skriver Sjællandske. Coronavirus får skylden Som altid ankommer Dronningen til Fredensborg midt i marts. Denne gang er det den 12. marts. Allerede nu kan man på Kongehusets hjemmeside læse, at de har valgt at aflyse det traditionelle fakkeloptog på grund af smittefaren ved coronavirus. Beslutningen er taget i fællesskab med Fredensborg Kommune, der sammen med Kongehuset ønsker at følge myndighedernes anbefalinger for at begrænse udbredelsen af coronavirus. Beklager meget Hos Fredensborg Kommune er der kede af at måtte aflyse, da det er en kærkommen tradition, som alle ser frem til. ”Det er med meget stor beklagelse, at vi ser os nødsaget til aflyse det traditionsrige fakkeltog i Fredensborg. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og ønsker ikke at løbe nogen risiko på borgernes vegne,” skriver Fredensborg Kommunes borgmester Thomas Lykke Pedersen i en pressemeddelelse. Til fakkeloptoget plejer man at stå meget tæt, og der er derfor øget smitterisiko. Hos Fredensborg Kommune tør de derfor ikke tage risikoen. Uvished om 80-års fødselsdag Den 16. april har fylder Dronning Margrethe rundt og der er planlagt en masse festligheder for hele landet. Om disse også vil blive aflyst vides ikke. Lige for tiden går det kun en vej med aflysninger. Senest aflyste Bryan Adams sine koncerter i Danmark, og Mette Frederiksen har også meldt ud, at der ville komme ændringer. Når reglerne hele tiden skærpes, er det svært at sige, om det vil komme til at påvirke fejringen af Dronningen i dagene omring den 16. april.      

Mest læste i dag

 

Coronavirussen har virkelig fået indflydelse på mange danskeres liv, og selvom man er landets dronning, så er der ikke meget at gøre.

Nu er det besluttet, at det årlige fakkeloptog på Fredensborg Slot skal aflyses. Det er ellers en fast tradition at afholde fakkeloptoget, når Dronning Margrethe ankommer til Fredensborg. Det skriver Sjællandske.

Coronavirus får skylden

Som altid ankommer Dronningen til Fredensborg midt i marts. Denne gang er det den 12. marts. Allerede nu kan man på Kongehusets hjemmeside læse, at de har valgt at aflyse det traditionelle fakkeloptog på grund af smittefaren ved coronavirus.

Beslutningen er taget i fællesskab med Fredensborg Kommune, der sammen med Kongehuset ønsker at følge myndighedernes anbefalinger for at begrænse udbredelsen af coronavirus.

Beklager meget

Hos Fredensborg Kommune er der kede af at måtte aflyse, da det er en kærkommen tradition, som alle ser frem til.

”Det er med meget stor beklagelse, at vi ser os nødsaget til aflyse det traditionsrige fakkeltog i Fredensborg. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og ønsker ikke at løbe nogen risiko på borgernes vegne,” skriver Fredensborg Kommunes borgmester Thomas Lykke Pedersen i en pressemeddelelse.

Til fakkeloptoget plejer man at stå meget tæt, og der er derfor øget smitterisiko. Hos Fredensborg Kommune tør de derfor ikke tage risikoen.

Uvished om 80-års fødselsdag

Den 16. april har fylder Dronning Margrethe rundt og der er planlagt en masse festligheder for hele landet. Om disse også vil blive aflyst vides ikke.

Lige for tiden går det kun en vej med aflysninger. Senest aflyste Bryan Adams sine koncerter i Danmark, og Mette Frederiksen har også meldt ud, at der ville komme ændringer.

Når reglerne hele tiden skærpes, er det svært at sige, om det vil komme til at påvirke fejringen af Dronningen i dagene omring den 16. april.

 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig