Dusør gav pote: Fortvivlet hundeejer skabte sit eget julemirakel

23/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Modelfoto. Hvilken race den forsvundne hund var melder historien desværre ikke noget om. Foto: Shutterstock
En 35-årig kvinde udlovede selv en dusør, da hendes hund blev stjålet.

Mest læste i dag

Enhver dyreejers værste mareridt blev for nyligt til virkelighed.

Episoden viser dog også, at danskerne er stærke, når vi står sammen. Hendes hund blev nemlig stjålet under et besøg i Nordsjælland. Det fik den 35-årige kvinde fra Slagelse til at udlove en dusør, hvis nogen havde set hunden eller på anden måde vidste, hvor den befandt sig.

Den strategi viste sig at give pote. Kort efter blev kvinden nemlig kontaktet af en borger, som kunne oplyse hende, at hendes elskede hund befandt sig på en adresse i det centrale Ringsted. Derfor tog hundeejeren kontakt til Midt- og Vestsjællands Politi, hvor betjentene var ivrige efter at hjælpe hende med at få sin hund tilbage. En patrulje kørte straks til den oplyste adresse, hvor de rigtigt nok fandt hunden. 

Heldigvis blev hunden straks udleveret til betjentene, der kort efter kunne give den 35-årige kvinde fra Slagelse årets bedste julegave. Hun fik nemlig sin hund igen. 

Pressetalsmand fra Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, fortæller til SN.dk, at politikredsen samtidig har oversdraget alle deres oplysninger til Nordsjællands Politi, som har ansvaret for den videre efterforskning af hundetyveriet. 

Anbefalet til dig