Efter deltagelse i reality-TV: Har brug for psykologhjælp

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
TV-programmet har efterladt alvorlige spor på hendes tilstand, indrømmer hun i ærligt interview

Mest læste i dag

Hun kom, hun så, hun sejrede.

Da Helena Witt deltog i anden sæson af TV 2-programmet ‘Bachelor’, var det med forhåbningen om at finde prinsen på den hvide hest - og planen blev en succes.

Siden programmets afslutning har hun og Kasper Skak flyttet sammen i København, hvor parret stadig bor.

Men alle roser har sine torne. Deltagelsen i programmet har nemlig haft alvorlige konsekvenser på TV-kendissens mentalitet, afslører hun i et eksklusivt interview med Her&Nu.

- Der skete mange ting for mig under optagelserne af 'Bachelor' og ikke mindst, da jeg kom hjem. Jeg var på hele tiden. Der er sket så meget for mig det sidste år, at det først er nu, når det hele har lagt sig en smule, at jeg kan se det hele. Jeg er flyttet til København, fået en ny kæreste, droppet ud af min kandidat, fået et arbejde som influencer, fået en masse nye venner og veninder - og alt sammen samtidig med, at jeg er blevet et offentligt ansigt, fortæller Witt til Her&Nu.

Som forebyggelse fik alle deltagere i programmet lov til at tale med en psykolog, var ‘Bachelor’ ikke kun en udfordring på Helena Witts mentale styrker. 

Oplevelsen satte sig også hårdt på kroppen, og hun kunne mærke, hvordan senfølgerne af deltagelsen påvirkede hendes daglig, nu som et kendt ansigt i offentligheden.

Til sidst blev presset for meget for den tidligere reality-deltager, der nu har behov for at tale med en psykolog, for at kunne snakke ud om oplevelserne og få vejledning til de forandringer, hun oplever i dagligdagen.

- At få fat i en psykolog er ikke ligetil. Jeg har fundet ud af, at der er mange steps, som indebærer egen læge, forsikring osv. osv., men første spadestik er taget, og på et tidspunkt skal det nok løse sig. Det er ikke et tabu at række ud. Jeg har indset, at det er en styrke at gøre det, fortæller Witts.

Selvom oplevelserne i programmet har efterladt sine spor, fortæller Helena Witts dog også, at der også er kommet mange gode ting ud af at have deltaget.

Hun slutter interviewet af med, at hun håber at hendes åbenhed også kan hjælpe andre, der har samme oplevelser og problemer som hende selv.

Anbefalet til dig