Efter grusomt angreb mod børn: Nu reagerer prins William og prinsesse Catherine

Af: Liva H.

|

30/07/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Angrebet har rystet hele Storbritannien

Lige nu læser andre også

Mandag lykkedes det britisk politi at anholde en 17-årig dreng, der havde stukket flere personer ned under en danskundervisning for 6-10-årige i en danseskole i kystbyen Southport. I denne tragiske hændelse blev mindst otte personer såret, herunder seks børn og to voksne alvorligt. To børn mistede desværre livet under det alvorlige knivangreb.

Det er ikke kun befolkningen i byen, der er dybt chokeret. Nu reagerer også prins William og prinsesse Catherine på det voldsomme angreb.

På sin Instagram-profil reagerer prins William og Catherine med en story, hvor de udtrykker dyb medfølelse med ofrene og de pårørende.

"Som forældre kan vi slet ikke forestille os, hvad familier, venner og kære til de dræbte og sårede i Southport i dag gennemgår. Vi sender vores kærlighed, tanker og bønner til alle, der var involveret i dette forfærdelige og afskyelige angreb," skriver de.

Det royale par takker desuden redningsfolkene, der ankom så hurtigt de kunne for at hjælpe ofrene og for at standse den grusomme handling, som den 17-årige dreng forårsagede.

"Også tak til beredskabspersonalet, der ankom til de grufulde scener og viste omsorg og professionalisme, da jeres lokalområde havde mest brug for jer."

Se story'en på prins William og prinsesse Catherines Instagram nedenfor:

Anbefalet til dig