Efter populært Tv2 program: Indrømmer nu at hun løj

Af: Liva Høyberg

|

18/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis bare Elvira Pitzner havde haft en tidsmaskine, kunne hun have sparet sig selv for ubehagelighederne i Dubai.

Mest læste i dag

Hvis bare Elvira Pitzner havde haft en tidsmaskine, kunne hun have sparet sig selv for nogle ubehagelige juridiske konsekvenser i Dubai.

Den 26-årige realitystjerne fra 'Diamantfamilien' endte med at tilbringe tre dage i fængsel og efterfølgende tre måneder i tilbageholdelse, en oplevelse hun uden tvivl gerne ville have været foruden.

Baggrunden for dette juridiske mareridt ligger i et stykke papir, der ved første øjekast så ud til blot at være en midlertidig aftale.

Historien begyndte, da Elvira, mod bedre vidende, ignorerede advarslerne fra sin mor, Katerina Pitzner, der er kendt som diamantdronningen.

Katerina havde allerede udtrykt sin skepsis over for Elviras forhold til Milad Saadati. Hun gik endda så langt som til at rejse til Dubai i 2021 for at forsøge at stoppe sin datter fra at skrive under på et ægteskabsdokument.

Katerinas bekymring var tydelig og præget af desperation:

"Det vil være den dummeste beslutning i hele dit liv. Det kommer til at påvirke dig resten af dit liv. Hvis du indgår i ægteskab, har han per definition ret til alt, hvad du ejer. Han kan tage alt fra dig. Det er sharialoven, der gælder. Så længe, han betaler huslejen, kan du ikke blive skilt. Han ejer dig."

På trods af morens bekymringer, lovede Elvira, at hun ikke ville gifte sig.

Men sandheden var, at hun allerede havde skrevet under på det, hun troede var en midlertidig ægteskabskontrakt.

Dette afslørede hun i det nyeste afsnit af 'Diamantfamilien - fanget i Dubai' på TV 2 PLAY. Her fortalte hun også, hvorfor hun valgte at holde ægteskabet hemmeligt: "Jeg valgte at holde det med ægteskabet skjult, fordi jeg vidste, at min mor ikke kunne lide det, og jeg orkede ikke at høre på hendes bekymring."

Elvira udtrykte også et ønske om at kunne dele alt med sin familie, velvidende at de kun vil hende det bedste.

Men frygten for den barske, hårde og konfronterende respons holdt hende tilbage. Nu, med bagklogskabens klare lys, fortryder Elvira, at hun ikke involverede sin familie tidligere. Hendes historie tjener som en påmindelse om, at familiens råd, uanset hvor hårdt det kan lyde, ofte er givet med de bedste intentioner.

Det skriver Se&Hør.

Anbefalet til dig