Efter stor skandale: “Vild med dans”-stjerne udelukket i fire år

Nyheder
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Stjernen har fået total udelukkelse, efter stor afsløring

Mest læste i dag

Abdi Ulad som dansede med Malene Østergaard i Vild med dans tilbage i 2021 er blevet taget for doping.

I en pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund (DIF), fremgår det at maratonløberen og tidligere OL-deltager Abdi Ulad er blevet udelukket i fire år på grund af doping.

Abdi Ulad som repræsenterede Danmark ved OL i 2016, blev testet positiv af Anti Doping Danmark i efteråret 2022.

Maratonløberen erkendte efterfølgende at have indtaget stoffet trimetazidin.

Anti Doping Danmark gik efter en udelukkelse i fire år, og det har DIF’s dopingnævn set sig enige i, da de ikke fandt nogle formildende omstændigheder, der kunne nedbringe straffen.

- Udelukkelsen på fire går gælder for al trænings- og konkurrencevirksomhed under Danmarks Idrætsforbund og andre organisationer. Udelukkelsen gælder fra den 14. oktober 2022, og resultater opnået efter den 13. september 2022 diskvalificeres. Det skriver DIF i deres pressemeddelelse.

Udelukkelsen gælder fra d.14 oktober 2022, og resultater opnået efter den 13. September 2022 diskvalificeres.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig