Efter sygemelding: Nu deler Jakob Ellemann-Jensen fantastisk nyt

11/05/2023

Ida Hansson

Foto. Facebook
Efter tre måneder med sygemelding kommer politikeren nu med gode nyheder.

Mest læste i dag

Det har været en turbulent tid for Venstre-politikeren Jakob Ellemand-Jensen. I starten af februar måtte han en tur på sygehuset, da han blev ramt af et ildebefindende, hvor han oplevede svimmelhed og hovedpine.

Heldigvis opdaterede han kort tid efter, at alt så fint ud, og at han var ude igen. Der gik dog ikke mange dage, før den garvede politiker måtte kaste håndklædet i ringen og sygemelde sig med stress.

Nu er der gået nogle måneder, og her til morgen fortalte Jakob Ellemand-Jensen sine følgere på Facebook, at han snart er tilbage.

"Nu er det tre måneder siden, at jeg blev nødt til at trække stikket og sygemelde mig. Jeg synes, at jeg har været væk i lang tid. Derfor vil jeg også gerne give en opdatering på, hvordan jeg har det," indleder han sit opslag på Facebook.

Han fortæller i opslaget, at det var måde et mirakel og en meget svær beslutning at sygemelde sig. Han understreger dog, at det virkelig var en nødvendighed, da han følte, at hovedet var ved at sprænge.

"Det går støt fremad med mig. Jeg har det meget bedre, og derfor havde jeg håbet, at jeg ville vende tilbage tidligere, men jeg lytter meget grundigt til de dygtige sundhedsfaglige eksperter, jeg ses med hver uge. Deres anbefaling er, at jeg fortsætter med at forberede min tilbagevenden ved at trappe op for møder med mine kolleger, at jeg deltager i sociale sammenhænge igen, og at jeg generelt kommer mere uden for matriklen herhjemme og deltager i samfundslivet igen," skriver han i opslaget og fortsætter:

"Men altså også at jeg venter til efter sommer med at vende tilbage. For i politik kan man ikke være med på nedsat tid – enten er jeg der, eller også er jeg der ikke. Så jeg skal vente, til jeg er klar."

Venstre-politikeren regner altså med at være tilbage på pinden på fuld tid efter sommerferien. Han skriver også, at han glæder sig til at vende tilbage til sine kollegaer og sit arbejde.

Du kan læse hans fulde opslag her.

Anbefalet til dig