Efter tragisk angreb mod børn: Nu reagerer verdensstjerne

Af: Liva H.

|

30/07/2024

Nyheder
Foto: Shuttestock
Foto: Shuttestock
Det tragiske angreb kostede 3 mennesker livet samt flere sårede.

Lige nu læser andre også

Mandag blev en 17-årig dreng anholdt, efter at han stak flere personer ned under en danskundervisning for 6-10-årige i en danseskole i kystbyen Southport. I denne tragiske hændelse blev mindst otte personer såret, herunder seks børn og to voksne. Nyere rapporter meddeler nu, at tre børn desværre har mistet livet som følge af det alvorlige knivangreb.

Hændelsen har ikke kun efterladt byens befolkning i dyb chok. Nu reagerer en verdensstjerne også på tragedien.

Det skriver B.T.

Angrebet fandt sted under et arrangement, som blev beskrevet som en Taylor Swift-inspireret yoga- og danseworkshop for børn i alderen 6-10 år.

Dette har fået den verdenskendte sangerinde Taylor Swift til at reagere.

På sin Instagram har hun i en story skrevet: "Uhyrligheden ved gårsdagens angreb i Southport skyller over mig igen og igen, og jeg er fuldstændig i chok," skriver popstjernen.

"Tabet af liv og uskyld, samt det forfærdelige traume hos alle, der var til stede, deres familier og nødhjælperne. De var bare små børn til en dansetime," fortsætter hun.

"Jeg er fuldstændig tom for ord, når jeg skal udtrykke min sympati for disse familier."

Se opslaget nedenfor:

Sangerinden er dog ikke den eneste, der reagerer på det frygtelige angreb. Prins William og prinsesse Catherine har også på deres Instagram-profil delt deres store medfølelse med ofrene og deres familier.

Læs mere om det her:

Anbefalet til dig