Hvis der er noget som mange danskere har til fælles - ja, så er det at vi elsker at grille.
Det kan dog være, at du fremover bør skifte grillen ud.
Tidligere kok for Dronning Elizabeth II, Jeff Baker, har delt grunden til, at man aldrig bør lave pølser på en grill. Han har delt sin metode til at tilberede de 'perfekte' pølser.
Og vi har gjort det forkert i årevis. Jeff forklarede, at det er en fejl at bruge grillen eller din ovn.
Kogning af pølser
Ifølge Jeff Baker bør du altid koge sine pølser i en gryde - og aldrig prikke dem på forhånd. Hvis du gør det, løber saften ud, hvilket efterlader dem tørre.
"At koge dem i lang tid ved lav varme vil koge dem tilstrækkeligt igennem, tillade fedtet at smelte og karamellisere i gryden," siger han.
Det skriver Birmingham Mail.
Pølser på grill
Traditionel tilberedning på grill er "vejen til en dårlig pølse", advarede han. I stedet bør du bruge en non-stick stegepande, sæt på lav til medium varme.
"Ved at vende dem regelmæssigt sikrer du, at bangerne får en rig gylden farve," siger han.
Jeff Baker anbefaler 10 til 12 minutter til en traditionel tyk pølse, og en teskefuld ande- eller gåsefedt til at stege dem i.