Eksperter er enige: Det ser skidt ud for kronprins Frederik

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Det lover ikke godt for kronprinsen.

Mest læste i dag

Torsdag morgen bringer ikke kun nedbør over Danmark, men også en kold og våd udfordring for dronning Margrethe, der afholder sin årlige kongejagt i det blæsende Gribskov i Nordsjælland.

Tværtimod er timingen for det royale arrangement mere barsk, da både sne og regn forventes at fortsætte over området.

Det skriver BILLED-BLADET.

TV2 Vejret advarer om et lunefuldt vejr ved Fredensborg Slot med temperaturer mellem en og fire grader, hvilket kan gøre jagtoplevelsen kold og stormfuld.

I nærheden af Gribskov forventer DMI også kraftig regn, og der er rapporter om sne i byer som Græsted og Helsinge.

Kongehuset, der normalt inviterer pressen til at dække begivenheden, har i år ændret strategi og besluttet at begrænse mediedækningen af den traditionsrige jagt.

Sidste uge meddelte Kongehusets kommunikationsafdeling, at pressen i år vil have adgang til at dække de to kongejagter, der finder sted senere i måneden i Jylland.

Til trods for de vejrmæssige udfordringer formåede kronprins Frederik at indlede dagen i Gribskov med den traditionelle morgentale kl. 8.30, som ifølge Kongehuset blev afviklet som planlagt.

Kongejagten på Fredensborg adskiller sig fra de to jagter i Jylland ved at være en af ​​de mest fornemme jagter, hvor gæstelisten inkluderer prominente personer, både danske og udenlandske adelsfolk samt velhavende enkeltpersoner.

Årets kongejagt, der vil blive ledt af kronprins Frederik, kan derfor være en oplevelse i at håndtere både våde og royale udfordringer.

Anbefalet til dig