Elvira Pitzner og Mortada sætter lejligheden til salg for tocifret millionbeløb: Se billederne her

Af: Liva H.

|

23/07/2024

Nyheder
billede: Ejendomsmægler Eltoft Nielsen
billede: Ejendomsmægler Eltoft Nielsen
Du har nu mulighed for at købe parrets lækre lejlighed

Lige nu læser andre også

Elvira Pitzner og kæresten kunne for nyligt meddele en række glædelige nyheder herunder at de ventede deres første barn sammen, at det blive en pige og at de også er blevet forlovet.

På de sociale medier har man i takt med at maven voksede, kunne være vidne til at forberedelserne til den nye tilstedeværelse langsomt tager til. Det siges jo også at rede bygger-genet opstår jo tættere man når fødslen og derfor skal netop "reden" være på plads.

Derfor har parret nu sat lejligheden til salg.

På både Mortada og Elviras Instagram-profiler oplyser de, at deres lejlighed nu er sat til salg og kan ses hos Ivan Eltoft Nielsens ejendomsfirma (Direkte link til ejendomsmægleren her.)

Selvom parret nu drømmer om en villa med have, nu hvor de har noget bedre end en "Volvo" og en voksende familie, kan man ved et hurtigt øjekast konkludere, at lejligheden i København heller ikke er et dårligt sted at bo.

Lejligheden ligger på anden sal, er 180 kvadratmeter og 200 kvadratmeter, hvis man inkluderer den tilhørende tilbygning. Den fordeler sig på 4 værelser.

På trods af at ejendommen, som lejligheden ligger i, er bygget i 1867 til ære for de gamle romere, er der ikke en finger at sætte på lejligheden. Den har alt, hvad de fleste drømmer om: 5 meter til loftet, New Yorker-glaspartier, imponerende materialer, stor altan og walk-in-closet.

Dog er det ikke gratis at bo midt i København i en luksuriøs lejlighed. Hvis man gerne vil være ejer af lejligheden, må man være forberedt på at grave dybt i lommen. Lejligheden er nemlig sat til salg for 18.500.000 kroner.

Se billeder af lejligheden nedenfor:

Køkken-alrum

Køkken alrum

Køkken / eltoftnielsen

Soveværelse/ eltoftnielsen

Walk-in/ eltoftnielsen

Anbefalet til dig