Én af Danmarks mest vindende håndboldspillere nogensinde fortæller sin historie

Nyheder
Fotokredit: Søren Rønholt
Jesper Nøddesbo er én af de mest vindende og populære danske håndboldspillere nogensinde. Nu er han på banen med en ærlig biografi om sin kamp for at holde sig i verdenstoppen i håndbold.

Mest læste i dag

223 landskampe, 10 sæsoner i FC Barcelona, OL-guld, EM-guld, 2 Champions League-titler, 2 VM-sølvmedaljer, syv spanske mesterskaber, to danske mesterskaber og et hav af andre titler og pokaler. Jesper Nøddesbos håndbold-cv er spækket med stjernestøv og taler sit tydelige sprog om en gedigen sportslig succeshistorie.

I YES MAN bliver vi taget med helt ind i maskinrummet på Jesper Nøddesbos håndboldkarriere, lige fra de tidlige år i barndomsklubben Hauge GIF til de helt store scener i Champions League og OL. Bogen er hans ærlige og nærværende historie om at kæmpe sig til sin drøm og skabe plads til sig selv i international tophåndbold, når man samtidig skal slås med et massivt forventningspres samt en grundlæggende usikkerhed og tvivl på sig selv.

YES MAN konfronterer også den macho-kultur, som elitesporten er præget af og sætter ord på, hvilke dramaer der udspiller sig bag facaden. Nøddesbo fortæller historien om, hvordan han gør op med sin evige rolle som 'yes man' og behovet for at please og behage alle omkring sig. I stedet beslutter han sig for at tage kampen om mod sin egen usikkerhed og kulturen omkring sig, og stærkt hjulpet af coaching og individuelle samtaler vælger han at knokle sig tilbage til toppen af hierarkiet i FC Barcelona, hvor han ellers var blevet fyret over telefonen.

Dette er fortællingen om et håndboldikons jagt på succes i elitesport. Bogen er rigt illustreret hele vejen igennem og fyldt med personlige anekdoter fra den glorværdige karriere.

Titel: YES MANForfatter: Jesper NøddesboOmfang: 280 siderPris: 249,95 kr.Udkommer: 22. oktober 2018

Jesper Nøddesbo (f. 1980) spiller til daglig professionel håndbold i den danske topklub Bjerringbro-Silkeborg og har tidligere spillet for bl.a Kolding IF og FC Barcelona. Han er til dags dato den udenlandske spiller, der har spillet flest kampe for Barcelona. Han har spillet 223 landskampe og scoret 450 mål for Danmark.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig