Fans har endelig fået en forklaring: Derfor sidder Preben Kristensen i kørestol

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Billeder af den folkekære skuespiller har fået fans til at spærre øjnene op. Nu er der kommet en forklaring.

Mest læste i dag

Preben Kristensen, kendt for sine energiske og dansende optrædener på landets teaterscener, har fået en række fans til næsten at få kaffen galt i halsen af bekymring eller forvirring.

En række billeder har nemlig dukket op, hvor den elskede skuespiller sidder i en kørestol.

Heldigvis for Preben og hans mange beundrere er der ingen skader på hans ben. Tværtimod ser det ud til, at der er spændende ting i vente.

Det er Folketeatret, der har kastet en teaser til deres kommende forestilling, og billederne løfter sløret for det, der ser ud til at blive en utrolig nytænkt og spændende optræden.

På teatrets sociale medier har de delt billederne og skrevet, "Vi har haft fotoskydning på næste sæsons forestillinger, som bliver præsenteret på årets teaterseminar i Kolding i november. Kan I gætte en forestilling?"

Billederne viser Preben Kristensen sammen med Arian Kashef, og de to ligner til forveksling det ikoniske makkerpar fra filmen "De urørlige" – en hjertevarm og humoristisk fortælling om venskab og uventede forbindelser, baseret på virkelige hændelser.

I filmen søger millionæren Philippe en handicaphjælper efter en ulykke, der har gjort ham lam fra halsen og ned. Til alles overraskelse vælger han ghettofyren Driss, og på trods af deres tilsyneladende forskelle udvikler de et dybt og nært venskab.

"De urørlige" fra 2011 blev en global succes og høstede priser verden over. Nu, med Folketeatrets mysteriøse teaser-billeder, tyder alt på, at historien måske også snart vil folde sig ud på de danske teaterscener.

Selvom Folketeatret endnu ikke har bekræftet noget officielt, er der ingen tvivl om, at Preben Kristensen er klar til at udfordre sig selv og sine fans i en utraditionel og spændende teaterrolle, der sandsynligvis vil skabe både glæde og forundring.

Du kan se teatrets billede her:

Anbefalet til dig