Fantastisk nyt til disse danskere: Kan søge støtte på op til 100.000 kroner

Af: Ida Hansson

|

31/03/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der gode nyheder til en særlig gruppe danskere.

Mest læste i dag

Hvis du ejer en mindre dagligvarebutik såsom en købmand, slagter eller bager i en mindre by med under 2.500 indbyggere, så er der godt nyt til dig!

En ny støtteordning giver nemlig mulighed for at ansøge om op til 100.000 kroner til din virksomhed.

Det skriver Halsnæs Kommune - Erhverv i en pressemeddelelse.

Om støtteordning

Støtteordningen er opdelt i to puljer og giver mulighed for, at mindre dagligvarebutikker, der har oplevet øgede energipriser i 2022, kan søge om at modtage et direkte tilskud på op til 50.000 kroner.

Derudover kan de også søge om op til 50.000 kroner i støtte til investeringer i energibesparende tiltag til deres virksomhed, skriver Virksomhedsguiden.

Virksomheder, der serverer mad og drikkevarer til indtagelse på salgsstedet eller take-away, f.eks. restauranter, caféer mv., er ikke omfattet af ordningen.

Ansøgningsfrist

Få overblik over, hvem der kan søge, og hvordan du søger ordningen her: Søg inflationshjælp til din mindre dagligvarebutik | Virksomhedsguiden.

Der er åbnet for ansøgninger til direkte støtte og grøn omstillingsstøtte.

  • Du skal senest ansøge om direkte støtte torsdag den 20. april 2023.

  • Du skal senest søge om grøn omstillingsstøtte onsdag den 31. maj 2023.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig