Faren filmer sygeplejersken i smug, da hun plejer hans nyfødte: Den forfærdelige video er nu viral

19/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Videoen afslører uhyggelige detaljer om håndteringen af det nyfødte barn.

Mest læste i dag

I kølvandet på en yderst forfærdelig hændelse, der er blevet dokumenteret på video, har en sygeplejerske været nødsaget til at forlade sin stilling.

Sagen bliver nu derfor efterforsket af politiet.

Sagen er den, at en far filmede sin kun to dage gamle søn igennem en rude, da en sygeplejerske pludselig vender den nyfødte dreng fra at ligge på ryggen til at ligge på maven.

Og det bliver gjort på en yderst voldsom måde, der har sat internettet i kog.

Videoen kan ses i bunden af artiklen.

Det var på hospitalet Good Samaritan University Hospital i West Islip på Long Island, at det hele skete, skriver NBC News.

Episoden udspillede sig på hospitalet Good Samaritan University Hospital i West Islip på Long Island, og den nybagte far, Fidel Sinclair, udtalte følgende om den chokerende situation, han fangede på kamera:

“Jeg er glad for, at jeg var der. Gud sendte mig. Hvis det ikke var for Gud… ville vi aldrig have set noget af det ske. Og det ville være sket hele natten, ikke kun for ham, men for de andre babyer også.”

Sådan skriver NBC News.

Hospitalet oplyser i en udtalelse til NBC News, at der er igangsat en undersøgelse omkring den bizarre situation:

“Da vi blev opmærksomme på denne hændelse, blev der handlet hurtigt og øjeblikkeligt, herunder, at der blev gennemført en undersøgelse og som følge heraf afskedigelse af den involverede person. Derudover rapporterede vi personen til Department of Health for yderligere gennemgang. At holde vores patienter sikre er fortsat vores topprioritet”, udtaler hospitalets talsperson ifølge NBC.

Du kan se den omtalte video herunder: