Fie Laursen: - Det er fuldstændig psykopatisk

Af: Thea Andersen

|

16/12/2022

Nyheder
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix
Nu reagerer Fie Laursen på dramaet mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov.

Mest læste i dag

Det var et sandt drama, der udspillede sig mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov onsdag, og det fortsætter fredag igen.

Ifølge Amalie Szigethy har børnenes far Mikkel Skelskov, som hun har set on and off de seneste måneders tid, fået indtil fredag til at komme tilbage til Danmark. Det vil sige to dage, efter han tog børnene og kørte mod Tyskland - vel at mærke uden hendes tilladelse.

Desuden er han også blevet bedt om at henvise sig til Familieretshuset med Hannah og Josephine. Det skal ske inden klokken 12.00 fredag, skriver den 31-årige på Instagram.

Nu reagerer Fie Laursen

I en række stories på Instagram har Fie Laursen reageret på det drama, som Amalie Szigethy nu går igennem.

Ifølge den unge influencer og amatørpornostjerne kan det, som Mikkel har gjort, hverken forsvares eller retfærdiggøres. Fie Laursen mener, at det "fuldstændigt narcissistisk og psykopatisk".

"Så syg narcissistisk, traumatiserende opførsel fra den her mand," lyder det fra Fie Laursen på Instagram, som fortsætter:

"Og at folk så siger, at hun selv er gået tilbage til ham... Jamen jeg tror ikke, at folk så ved, hvordan det er, at være i et forhold med en narcissist eller have børn med en, tænker jeg."

Du kan se Fies stories via dette link, som vil være tilgængeligt de næste 24 timer - i tilfældet af, at hun ikke sletter det.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig