Filippa-sagen: Nu indkalder politiet til pressemøde

26/04/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Nu er der indkaldt til pressemøde.

Mest læste i dag

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi indkalder nu igen til pressemøde i sagen, hvor en blot 13-årig pige blev kidnappet af en 32-årig mand.

Det er nu 10 dage siden, at politiet senest holdt pressemøde i sagen, hvor de kunne meddele en yderst opløftende besked, da den 13-årige pige var blevet fundet i live.

Nu indkalder politiet så igen til pressemøde, og denne gang vil politiet fortælle om efterforskningen mod den 32-årige mand, der blev anholdt søndag og præsenteret for grundlovsforhør mandag, hvor han fortsat sidder varetægtsfængslet.
Pressemødet vil finde sted klokken 12.00.

Det ved vi

Siden anholdelsen af den 32-årige mand, er politiet kommer med flere informationer. Blandt andet blev det meddelt, at der kunne være en medgerningsmand, men dette er hverken be- eller afkræftet.

Derudover har politiet også beslaglagt en bil, som den 32-årige mand tidligere har ejet. Her er der tale om en sølvgrå Hyundai I30, som blev fundet i Slovakiet.

Årsagen til at denne bil er blevet beslaglagt skyldes, at bilen kan være af interesse i forbindelse med Emilie Meng-sagen, hvor den dengang 16-årige Emilie Meng blev kidnappet og siden fundet myrdet.

Nyheder24.dk vil opdatere så snart der er nyt.