Finalebrag i aften: Dette par vinder årets Vild med Dans

29/11/2019

Christian Granhøj Skouboe

De tre resterende par i årets dansekonkurrence. Foto: Shutterstock
Der er både enighed blandt oddssætterne og Oddset-spillerne før finalen. Når det sidste dansetrin er danset i dette års Vild med Dans-finale, så får Danmark sit første mandlige vinderpar.

Mest læste i dag

Lige omkring 65 pct. af alle de Oddset-spillere, der har spillet på, hvem der vinder Vild med Dans, har spillet på at Jakob Fauerby og Silas Holst tager 1.pladsen fredag aften. Så allerede inden finalen er i gang, er der et overvældende flertal, der holder med dansekonkurrencens første mandlige par.

Hos Danske Spil er oddssætterne helt på linje med kunderne, selvom finalen ikke helt ser ud, som de havde troet for bare få uger siden.

"Vi har haft nogle dramatiske runder, de sidste par uger. Vi har haft Jakob og Silas som favoritter stort set fra starten, og det har vi stadig til odds 1,55. Men for bare et par uger siden, ville vi ikke have spået at Christopher Læssø og Karina Frimodt, ville komme med i finalen, og nu er de favoritternes nærmeste konkurrent," siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil.

Årets Vild med Dans har overrasket

Før dette års udgave af Vild med Dans startede, havde oddssætterne vurderet, at Neel Rønholt havde de bedste forudsætninger for at vinde konkurrencen, men Mathias Reimer Larsen kan godt forstå, at finalefeltet ser ud som det gør nu.

"Neel Rønholts exit var et chok, også for os, men det er vilkårene i konkurrencen. Alle tre par i finalen har vist, at de kan danse og har udviklet sig uge for uge. Joker-parret er stadig Christopher Læssø og Karina Frimodt. De har virkelig vist, hvor meget man kan udvikle sig på få uger. Samtidig har parret fået større og større publikumsappel, så hvis nogen skal overraske fredag aften, bliver de nok dem," siger Mathias Reimer Larsen i en pressemeddelelse.

Lige nu får man pengene 3,75 gange igen, hvis Christopher Læssø og Karina Frimodt vinder Vild med Dans, og odds 5,50 hvis Coco O. og Morten Kjeldgaard vinder.

"Coco O. og Morten Kjeldgaard har fortjent at være i finalen, men i forhold til de to andre par er de lige en tand dårligere til at danse. Hvis de skal vinde, så skal seerne hjælpe dem meget på vej. Det er jo sket før, men vi vurderer stadig, at Jakob og Silas har bedst chancer for at vinde, og det vil være helt fortjent."

Anbefalet til dig