Første Royal Run værtsby afsløret! Her sker det

Af: Liva H.

|

09/09/2024

Nyheder
Foto. Shutterstock
Foto. Shutterstock
Skal du deltage i næste års Royal Run?

Lige nu læser andre også

Løbet blev afholdt for første gang den 21. maj 2018 i anledning af kronprins Frederiks 50-års fødselsdag, og siden da er det kun vokset i popularitet. Byernes gader fyldes med festlig stemning, når løberne kommer forbi, og tilskuerne hepper dem igennem.

Royal Run må derfor siges at være blevet en årligt sportsbegivenhed, som har udviklet sig til noget af en folkefest. Hvert år på 2. pinsedag samles tusindvis af løbeglade mennesker for at deltage i motionsløbet, der ikke kun handler om at løbe, men også om fællesskab og glæden ved bevægelse.

I år bliver ingen undtagelse, og løbet forventes at samle endnu flere deltagere og tilskuere. Det er netop blevet offentliggjort, hvor og hvornår Royal Run 2025 finder sted, og den første by er allerede afsløret.

Royal Run er efterhånden blevet en af de største og mest folkelige motionsbegivenheder i Danmark. Løbet, der arrangeres i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund (DIF), DGI og Dansk Atletik, tiltrækker hvert år tusindvis af løbere fra hele landet. Både erfarne løbere og dem, der blot ønsker at nyde den festlige atmosfære, deltager i dette unikke motionsløb, der kombinerer bevægelse med samhørighed og fællesskab.

I år er det netop blevet afsløret, at den første værtsby for Royal Run 2024 bliver den charmerende middelalderby Ribe. Byen, der er kendt for sin rige historie og smukke gamle bygninger, vil danne ramme om begivenheden og bringe både lokalbefolkningen og tilrejsende sammen i byens gader mens der løbes forskellige distancer.

Salget af startnumre forventes at blive skudt i gang i løbet af november, og med den store popularitet, som Royal Run har opnået de seneste år, forventes det, at billetterne hurtigt bliver revet væk - så det er vigtigt at holde sig opdateret, da der er fare for at de hurtigt bliver udsolgt.

Se opslaget af kongen og den nye afsløring nedenfor:

Anbefalet til dig