For første gang siden skilsmisserygter: Nu bryder Meghan tavsheden

Af: Liva H.

|

10/10/2024

Nyheder
Redaktionel kreditering: NataliaCatalina.com / Shutterstock.com
Redaktionel kreditering: NataliaCatalina.com / Shutterstock.com
Dette skete i forbindelse med en uventet solooptræden.

Lige nu læser andre også

Meghan Markle, hertuginden af Sussex, er tilbage i rampelyset med sin første offentlige udtalelse efter en længere periode uden for mediebilledet.

Dette skete i forbindelse med en uventet solooptræden ved børnehospitalet i Los Angeles’ (CHLA) gallafest, hvor hertuginden imponerede gæsterne med sit engagement og sine ord.

Til gallaen, der afholdes hvert andet år, deltog Meghan som særlig gæst, personligt inviteret af hospitalets præsident og administrerende direktør, Paul Viviano.

Begivenheden hylder det fantastiske arbejde, der udføres for børn på hospitalet, og Meghan har tidligere besøgt CHLA flere gange, hvilket gør hendes tilstedeværelse endnu mere betydningsfuld.

Det skriver GBnews.

I en erklæring på Sussex-parrets hjemmeside udtrykte Meghan sin taknemmelighed for at have deltaget i arrangementet.

Hun fremhævede, hvor vigtigt det er, at fællesskabet står sammen om at støtte dem, der har mest brug for det. “Vigtigheden af fællesskabets støtte til at forbedre livet for dem, der har brug for det,” lød det fra hertugindens team, som understregede succesen bag det velgørende arrangement.

Det rygtes at Harry og Meghan i øjeblikket er ‘prøve-separeret‘, og det er altså første gang siden disse rygter er begyndt, at Meghan kommer med en udtalelse.

Vakte opsigt i rød kjole

Til den eksklusive galla genbrugte Meghan en elegant, rød Carolina Herrera-kjole, som hun tidligere bar til Salute To Freedo-gallaen i 2021. Denne gang valgte hun dog en mindre formel udgave af kjolen ved at fjerne det flagrende overnederdel, hvilket gav hendes look et forfriskende twist.

Meghans deltagelse ved gallaen fandt sted, netop som prins Harry vendte tilbage til USA efter en række soloengagementer i New York, London og det sydlige Afrika. Parrets separate optrædener har vakt opsigt og viser deres fortsatte dedikation til velgørenhed og sociale formål, selvom de nu befinder sig uden for den britiske kongefamilies officielle arbejdsopgaver.

Hertugindens engagement i CHLA falder i tråd med hendes mangeårige filantropiske arbejde, især hendes fokus på børns velfærd og adgang til sundhedspleje. Meghan har tidligere støttet hospitalets Make March Matter-kampagne og fortsætter med at være en synlig og engageret deltager i velgørenhedsarrangementer.

Samtidig med Meghan Markles deltagelse i gallaen, vender prins Harry tilbage fra sine egne soloopgaver verden over. Parrets individuelle optrædener vidner om deres fælles mission om at balancere deres private liv med et vedvarende engagement i velgørende sager.

Meghans udtalelse, der blev frigivet samtidig med Harrys hjemkomst, understreger parrets fortsatte dedikation til at støtte gode formål og opretholde en offentlig tilstedeværelse.

Deres strategiske tilgang til deres roller viser, at selvom de ikke længere er en del af det arbejdende kongehus, fortsætter de med at bruge deres indflydelse til at gøre en forskel.

Anbefalet til dig