Fra jetset-liv til hjemløs: Sådan er Mettes liv i dag

Foto: NENT Group/ TV 3

Mette har oplevet alt fra jetset-liv i New York til at være hjemløs i Istedgade.

49-årige Mette har været på en vild rutsjebanetur. Hun arvede intet mindre end 10 millioner kroner - men alligevel endte hun som hjemløs på Istedgade, hvor alkoholen var det eneste der fyldte. I dag ser situationen heldigvis helt anderledes ud - og en del af takken går til Luksusfældens eksperter, der har hjulpet hende på rette køl.

Du kan læse mere om Mettes vilde jetset-liv her: 

Læs også

Mette havde 10 millioner: Gik fra jetset-liv til hjemløs i Istedgade

I dag har Mette fundet vej ud af sit misbrug, er ikke længere hjemløs og har endda fået et job som hun elsker - nemlig som pædagog.

Til Realityportalen fortæller Mette, at det er "dyrt at være fattig" i Danmark, så hendes gæld har vokset støt mens hun var hjemløs. Men det er der nu blevet ryddet op i.

En fantastisk oplevelse

Mette omtaler oplevelsen med at være medvirkede i Luksusfælden som "en hård - men ikke mindst fantastisk oplevelse". Det skriver HER&NU.

Det har dog ikke været uden ofre for Mette at komme på rette vej - blandt andet har hun måtte vinke farvel til både bil og hyppige skøndhedsbehandlinger. Det må siges at være noget af en omvæltning for én, der snildt kunne bruge en kvart millioner på blot en weekend.

"Det er gået rigtig godt, der er jo kommet fuldstændig styr på det. Jeg har fået en budgetkonto, som alting kører over nu og en opsparingskonto, så det er helt perfekt," beretter Mette.

Læs også

Dronningen i forsvar: Det passer ikke

"Der er kommet så meget ro på. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv i nyere tid – udover at blive clean (komme ud af misbrug, red.)," tilføjer hun.

Derudover fortæller hun, at hendes nye budget i virkeligheden ikke er stramt, for det er nemlig lagt på baggrund af hendes minimumsløn. Ofte tjener Mette mere end det, som budgettet er lavet over. Derudover har corona også været en hjælpende hånd, da både frisører og skønhedsklinikker har lukket - så det er udelukket at bruge penge her.

Mette har børnene Emma på 20 år og Oliver på 19, som hun har et tæt bånd til. Emma bor hos Mette og nu er det faktisk også på tale at Oliver skal flytte ind.

"Vi kigger faktisk efter en større lejlighed, en byttebolig på et tidspunkt, når min søn er færdig med at læse, fordi han gerne vil herover og læse videre til ejendomsmægler," fortæller hun.

 

 

 

 

Læs også