Friday the 13th: The Game og Laser League er klar til download for medlemmer af PlayStation Plus i oktober

26/09/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

I oktober kan medlemmer af PlayStation Plus blive en af gysergenrens største ikoner Jason Voorhees med Friday the 13th: The Game og dyste mod venner i det lynhurtige multiplayer-spil Laser League.

Mest læste i dag

Det første spil i oktober, der er klar til medlemmer af PlayStation Plus, er det asymmetriske online multiplayer-spil, Friday the 13th: The Game, hvor en gruppe teenagere skal overleve hele natten mod et af de største ikoner inden for gyserfilm - Jason Voorhees.

Ligesom med Plus-spillet i august Dead by Daylight, handler det om teamwork og om at være stille, når man spiller som de overlevende, der skal fuldføre en række forskellige opgaver for at slippe væk. Spiller man som Jason, handler det om at isolere hver enkelt overlevende og dræbe dem. Her har Jason en række egenskaber, heriblandt muligheden for at se igennem vægge og teleportere. Efterhånden som du kommer længere ind i spillet, låser du op for nye ting i spillet. For eksempel kan du låse op for alle de versioner af Jason Voorhees, der har optrådt i den efterhånden lange filmserie om seriemorderen.

Ligesom i Dead by Daylight er Friday the 13th bedst, når det bliver spillet online. Hvis du spiller det sammen med dine venner, så bliver det helt sikkert sjovt.

Blink og du er død i Laser League

Det andet spil i oktober er det konkurrenceprægede, futuristiske multiplayer sportsspil Laser League. Spillet foregår i år 2150 hvor Laser League, en ny form for sport, er blevet populært.

Spillets tagline er "Blink og du er død", og når du først er kommet i gang med det, så finder ud hurtigt ud af hvorfor. Spillet starter simpelt: Laserpunkter dukker op rundt omkring på banen og kan blive aktiveret af spillere fra begge hold. Så snart punkterne er blevet aktiveret, opstår der en laservæg. Hvis du rører en væg fra det modsatte hold, dør du. Spillet bliver hurtigt svært efterhånden som flere vægge opstår, og du er nødt til at være superhurtig, hvis du vil holde dig i live og vinde kampen.

Oveni det kan hver spiller vælge en class, som har et bestemt udvalg af skills og abilites. Nogle kan teleportere, nogle kan dræbe de andre spillere med et sværd, mens andre kan skubbe modstanderne ind i væggene. Hvis det ikke er nok, så er der også items, som dukker up på banen, som f.eks kan skifte farverne på væggene eller som får dem til at rotere den anden vej.

Spillet er allerbedst, når du spiller sammen med andre. Du kan spille sammen med andre spillere online, men du kan også invitere dine venner og spille to mod to. Ligesom de allerbedste multiplayerspil, som FIFA og Rocket League, bliver dine bedste venner hurtigt til dine værste fjender. Der er bestemt en risiko for at ødelægge et venskab eller to.

Anbefalet til dig