Frygtelig hændelse: Mindreårig dreng stukket ned i skolen

24/03/2023

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Flere forældre kalder episoden for et drabsforsøg

Mest læste i dag

Et foruroligende scenarie fandt sted fredag morgen ved Herstedvester Skole i Albertslund, skriver Presse-fotos.dk.

Her blev en femteklasses-elev stukket ned med en saks af en jævnaldrende dreng.

Drengen fik to stik i brystet, der begge efterlod sår med to til tre centimeters dybde.

Ifølge en anonym forældre der var til stede under hændelsen, resulterede angrebet i meget blod.

Den sårede elev blev sendt til skolens sygeplejerske, som derefter henviste drengen til egen læge.

“Kære alle forældre i 5. klasse (klassenavnet er udeladt). I dag har der været en voldsom episode mellem to drenge i klassen, hvor den ene har stukket den anden i brystet med en saks. (…) Efterfølgende talte vi med resten af klassen, som berettiget nok er påvirket af situationen” skriver skolelederen i en mail til forældrene, som presse-fotos.dk er kommet i besiddelse af.

“Den tilskadekomnes familie blev kontaktet omgående, og er taget til egen læge nu. Eleven var af gode grunde rystet og forskrækket” lyder det fortsat i mailen.

Københavns Vestegns Politi er endnu ikke blevet gjort klog på episoden, men er dog orienteret.

“Vi har modtaget en anmeldelse i sagen og er i gang med at undersøge forholdet” fortæller Claus Buhr, der er kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi.

Adskillige forældre til børn i klassen forlanger nu, at elev der angreb med saksen, skal smides ud af skolen. Indtil videre er drengen dog blevet sendt hjem resten af ugen.

“Den anden drengs (gerningspersonen red.) forældre blev også kontaktet med det samme for at komme og hente ham. Han var meget ulykkelig og ked af hele situationen. Vi har talt med hans forældre, og han skal blive hjemme resten af ugen” meddeler skolens ledelse til forældrene.

En forældre i klassen informerer om, at det ikke er første gang den pågældende elev opfører sig voldeligt og aggressivt.

“Der går to elever i klassen med speciale udfordringer, men der mangler en socialpædagog, som kan tage sig af dem. De to elever har hele tiden en ekstra vikar, og jeg gætter på at vedkommende ikke har kunne magte opgaven” informerer en forældre til en elev i klassen til mediet.

Opdateres…

Anbefalet til dig