Geggo og Gengiz melder ud om fremtiden for stjerneboksning: Det er slut

Af: Liva Høyberg

|

06/06/2024

Nyheder
Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Janus Nielsen/Ritzau Scanpix
Parret melder nu ud om fremtiden.

Mest læste i dag

De har opnået meget, og deres liv har ændret sig betydeligt.

Dette har fået parret, Stephanie Karma og Cengiz Mads Salvarli, til at træffe en svær og vigtig beslutning.

Det skriver B.T

Sidste år blev stjerneboksning aflyst, og på det tidspunkt meldte arrangørerne, 'Geggo og Gengiz' ud, at de ville vende stærkt tilbage i 2024.

Men dette har parret nu ændret.

I deres podcast 'Helt ærligt' afslører parret deres nyeste beslutning om stjerneboksning:

"Vi besluttede i sidste øjeblik at sætte 'Stjerneboksning' på pause for nu. Jeg tror også, man skal huske ikke at påtage sig for meget, for vi har også en familie, der skal passes. Det duer ikke, at vi sidder og arbejder på vores telefoner derhjemme, efter vi er kommet hjem med børnene, og det ender man med i 'Stjerneboksning'. Det er et fuldtidsarbejde," forklarer Cengiz ifølge Her&Nu. Samtidig nævner parret, at 'Stjerneboksning' er et af de projekter, hvor de tjener mindst.

Allerede tilbage i 2019 fortalte Geggo, at eventet ikke just var en stor indtægtskilde. Hun udtalte:

"Mange tror, vi tjener en masse penge på det, men det skyldes, at de ikke kender til alle udgifterne. Der er virkelig mange udgifter."

Om 'Stjerneboksning' er helt forbi, kan parret ikke sige med sikkerhed.

Ifølge Gengiz kan de ikke sige at de ikke kommer til at lave den igen. Man ved jo ikke hvad fremtiden bringer. Men det er slut for nu meddeler han i Podcasten

Hvad er stjerneboksning?

Stjerneboksning er en form for boksesport, hvor kendisser fra realityprogrammer som "Robinson", "Paradise Hotel" og "Ex on the Beach" træder i ringen for at konkurrere mod andre populære figurer fra Instagram og andre sociale medier.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig